Zwak signaal van de wifi in Huizen

Wifi en het internet, we kunnen niet meer zonder in Huizen. Praktisch alles wat we doen in huis en wat met technologie te maken heeft hangt af van een goed werkend internet. De TV, computer, laptop, Nest apparatuur, radio, tablet en onze telefoon werken niet zonder een deugdelijke internetverbinding. Wat doe je echter wanneer je een zwak signaal van de wifi ondervindt in Huizen? En wat kan een zwak signaal van de wifi veroorzaken?

Een goed werkend wifi is afhankelijk van een aantal zaken.

 

error-1014081280

 

Wifi signaal wordt gehinderd

Het wifi signaal mag niet worden gehinderd door de vloeren en muren in huis. Een wifi signaal kan nu eenmaal niet door beton(ijzer) heen met als gevolg een zwak signaal van de wifi in alle delen van het huis waar geen modem staat. Je komt betonnen muren voornamelijk tegen in nieuwbouwwoningen in Huizen.

Wifi signaal raakt overbelast

Het kan zijn dat er te veel mensen tegelijk gebruik maken van het internet. Wanneer men hiervoor de wifi gebruikt kan de wifi overbelast raken en dit zorgt dan weer voor een zwak signaal van de wifi.

 

Hulp bij zwak wifi signaal vanaf € 50,- per uur

 

Slechte verbinding

Soms is de verbinding met het internet niet optimaal. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat er apparatuur in huis is wat het wifi signaal verstoort. Denk bijvoorbeeld aan aquariums, verlichting, glazen deuren, alles wat spiegelt, ondervloer isolatie, alles wat isoleert kan wifi verstoren en zelfs de apparatuur van de buren kan zorgen voor een zwak signaal van de wifi.

Minder snelle verbinding van uw provider

Mogelijk heeft u een minder snelle verbinding afgenomen bij uw provider. Dit zorgt er ook voor dat u een zwak signaal van de wifi heeft, zeker wanneer er meerdere mensen tegelijk gebruik van maken.

Meldaro lost het probleem snel en vakkundig voor u op!

Ervaart u momenteel een zwak signaal van de wifi? Blijf er niet mee zitten. Een expert kan namelijk snel achterhalen waar het probleem ligt en het probleem verhelpen.

 

Wilt u meer weten of oplossingen zoeken voor een zwak signaal van de wifi in Huizen? Bel dan naar 035 2031044 of stuur een bericht via het contactformulier op onze website. Rechtstreeks e-mailen kan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.