Internetinstallatie bij particulieren

Meldaro IT verzorgt al tien jaar kwalitatieve en professionele internetaansluitingen voor particulieren en MKB. Wij hechten veel waarde aan onze klanttevredenheid en hebben inmiddels een trouwe klantenkring opgebouwd.

Internet - we kunnen niet zonder

Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Of het nu gaat om het streamen van video's of het spelen van online games, we zijn afhankelijk van een stabiele internetverbinding. Het aansluiten van zo'n verbinding kan soms tegenvallen en in zo'n geval is het handig om de hulp van professionele internetmonteur in te schakelen. Onze monteurs kunnen niet alleen uw internet aansluiten, maar ook kabels trekken, stopcontacten aanleggen, en advies geven over het gebruik van wifi en de aanschaf van een wifi versterker. 

Kies voor professioneel internetmonteur Meldaro en geniet van een stabiele internetverbinding. 

 

stephen-phillips-hostreviews-co-uk-tN344soypQM-unsplash

 

Best handig zo'n internetmonteur!

Veel grote providers bieden klanten de ruimte aan om zelf hun modem aan te sluiten. Wat wij als bedrijf echter vaak zien is dat het aansluiten van de modem toch vaak tegenvalt en dat er dan alsnog een installateur langs moet komen. Het voordeel van een installateur is dat deze niet alleen uw internet kan aansluiten, maar ook dat wanneer dat nodig is hij kabels kan trekken en een stopcontact kan aanleggen. Een modem heeft nu eenmaal stroom nodig wil het kunnen werken. Verder kan de installateur u adviseren bij het gebruik van wifi en helpen bij de aanschaf van een wifiversterker. U ziet het, er zitten veel voordelen aan het inroepen van de hulp van een internetmonteur. 

 

Internetinstallatie vanaf € 50,- per uur

Jonaz

Meldaro is op 1 januari 2020 een samenwerkingsverband aangegaan met internetprovider Jonaz. ​Wij verzorgen vanaf heden exclusief de internetaansluitingen van Jonaz. Meer informatie over Jonaz kunt u hier vinden.

Het kan gebeuren dat u nog geen stopcontact in de meterkast heeft om zodoende uw modem van stroom te voorzien. Dit kunnen wij voor u doen. Een stopcontact installeren kost € 60,- Alle extra werkzaamheden, zoals het trekken van kabels, aansluiten van decoders of computers, vallen onder meerwerk en kunnen in overleg voor u worden uitgevoerd voor € 17,50 per kwartier.

 

Jonaz levert internet in Amersfoort, Leusden, Baarn, Soest, Hilversum en AlmereDe eventuele extra kosten hiervan rekent u op locatie af met onze monteur via Pin of contant. Heeft u vragen over de diensten van Meldaro of over de afspraak? Bel met 035-2031044. U kunt ook ons contactformlier invullen of ons rechtstreeks een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meldaro zorgt steevast voor een optimaal werkende internetverbinding. Verder kunt u ook altijd contact met ons opnemen wanneer er storingen aan uw internetaansluiting of kabel zijn. Voor meer informatie over een storingsbezoek van Meldaro, klik hier 

Jonaz