Internetinstallatie


Tegenwoordig willen we allemaal het liefst snel internet, zeker nu er alsmaar meer mensen vanuit huis gaan werken en hierdoor gebaat zijn bij een goed werkend internet. Dit geldt ook zeker waneer u een bedrijf heeft en volledig afhankelijk bent van een optimaal en snelle internetverbinding.

 

jonas-leupe-Fhwg7BrGUpk-unsplash

 

Zelf doen of laten doen?

Wanneer u een internetaansluiting aanvraagt kunt u er voor kiezen om een internetaansluitpakket thuisbezorgd te krijgen zodat u zelf uw internet kunt installeren. Het is echter wel goed om te beseffen dat een mate van technische kennis en inzicht wel noodzakelijk is om een geslaagde internetaansluiting te realiseren. 

Internet installeren

Wat heeft u standaard nodig om uw internet aan te sluiten:

  • Een laptop of computer
  • Windows 98 besturingssysteem
  • Een Pentium-processor
  • Een netwerkkaart of aansluitmogelijkheid voor een netwerkkaart in de computer
  • Een werkende telefoonlijn

Onze ervaring is dat internetafnemers er vaak eerst voor kiezen om zelf het internet aan te sluiten om zodoende op de kosten van een internetmonteur te besparen. Vaak valt dit achteraf toch wel erg tegen en schakelen ze alsnog de hulp in van een internetmonteur. Een goede internetmonteur heeft uw internet zó voor u geinstalleerd. Meestal duurt een aansluiting tussen de 30 - 45 minuten. 

 

Internetinstallatie vanaf € 50,- per uur

 

Wanneer u er niet meer uit komt kunt u contact opnemen met Meldaro. Meldaro helpt u bij het installeren en instellen van een internet modem en aansluiten van apparatuur. De kosten van een internetaansluiting bij ons bedragen € 50,- per uur, excl. voorrijkosten. Wij zorgen steevast voor een optimaal werkende internetverbinding. Meldaro garandeert altijd een goede service. Verder kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen wanneer er storingen aan uw internetaansluiting of kabel zijn.  

Internetprovider Jonaz

Meldaro is in januari 2020 een samenwerkingsverband aangegaan met internetprovider Jonaz. Jonaz biedt zeer snel internet aan voor een aantrekkelijk bedrag van maar € 39,95 per maand. Hiervoor krijgt u razendsnel internet en kunt u zeer snel uploaden en downloaden met een snelheid van maar liefst 1000 mbps.

Jonaz biedt verder ook een tv-abonnement aan voor 4,95 euro waarbij u een zeer hoge HD-beeldkwaliteit krijgt. Verder kunt u ook een telefoonabonnement tegen 0,- euro per maand afnemen. Kiest u toch voor onbeperkt bellen dan bent u maar 9,99 euro per maand kwijt.

 

Jonaz

 

Het is mogelijk om door Meldaro extra werkzaamheden uit te laten voeren wanneer de expert bij u aanwezig is voor uw Jonaz internetinstallatie. Mocht u bijvoorbeeld nog geen stopcontact in de meterkast hebben, dan kan Meldaro deze voor u installeren. De kosten hiervoor bedragen € 60,-. Alle overige extra werkzaamheden, zoals het trekken van kabels, aansluiten van decoders of computers, vallen onder meerwerk en kunnen in overleg voor u worden uitgevoerd voor € 17,50 per kwartier. We vragen u echter wel dringend om dit van tevoren aan ons kenbaar te maken in verband met de planning en mogelijke drukte. De eventuele extra kosten rekent u op locatie af met onze monteur via Pin of contant.

Vragen over de diensten van Meldaro of deze afspraak? Bel met 035-2031044.


Heeft u vragen over uw Jonaz installatie? Dan kunt u Jonaz zelf bellen op 088 – 1010789 of ze een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar u kunt ook altijd contact met ons opnemen. Wilt u een afspraak verplaatsen, wacht dan niet langer en bel Meldaro: 035 2031044. U kunt ook altijd een bericht sturen via ons contactformulier of ons rechtstreeks e-mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.