Stopcontact plaatsen

In veel gevallen is de glasvezelaansluiting in de meterkast gemonteerd, maar niet elke meterkast heeft een stopcontact. Dan is het plaatsen van een stopcontact noodzakelijk wanneer u een internetmodem laat plaatsen.

Glasvezel - beter en sneller

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een glasvezelaansluiting in huis. Glasvezel werkt vele malen sneller en de beeldkwaliteit op uw computer en tv is beduidend mooier en scherper. Daarbij, glasvezel werkt ook veel sneller dan de kabel, en we willen allemaal het liefst snel internet als het enigszins kan. Het is dan ook voor de hand liggend dat de keus tussen het gebruikmaken van een glasvezelaansluiting of een kabelaansluiting snel gemaakt is bij veel huiseigenaren.

 

paul-hanaoka-RJkKjLu8I9I-unsplash

 

Wel al glasvezel - nog geen stopcontact

Besluit u over te gaan naar een andere internet provider dan worden er meestal telefonisch al van tevoren een aantal vragen met u doorgenomen en ook wordt er meteen gevraagd of u al in het bezit bent van een glasvezelaansluiting of dat u nog steeds een ouderwetse kabelaansluiting in huis heeft. Het komt regelmatig voor dat een woning glasvezel heeft in de meterkast. Het is echter niet vanzelfsprekend dat er zich al een stopcontact in de meterkast bevindt en vaak moet de eigenaar van het pand dan zelf er alsnog voor zorgen dat er een wandcontactdoos wordt geplaatst. Het betreft hier dan een dubbel randgeaard stopcontact. 

Jonaz internet installatie

Wanneer u besluit om een abonnement af te sluiten bij internet provider Jonaz waar Meldaro de internetaansluiting voor verzorgd, wordt er meestal wel door Jonaz of door ons geïnformeerd naar de aanwezigheid van een wandcontactdoos in de meterkast. Een wandcontactdoos is nu eenmaal nodig omdat de nieuwe modem aangesloten dient te worden op stroom. Wanneer deze niet aanwezig is kan Meldaro deze voor u installeren. Een stopcontact plaatsen neemt gemiddeld een half uur tot een uur tijd in beslag en kost u € 60,- bij Meldaro.

 

Wacht niet langer en Bel Meldaro!

Heeft u een vraag, of heeft u een stopcontact in de meterkast nodig? Twijfel dan niet en bel ons op 035 2031044. U kunt ons ook een bericht sturen via ons contactformulier of ons rechtstreeks e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.