Printer instellen

Het lijkt zo eenvoudig, maar vaak is het dat niet. Hoe installeert u eenvoudig een printer?

U heeft een printer nodig en als het even kan wilt u deze graag nog dezelfde dag geïnstalleerd hebben. Het is even schrikken wanneer u ontdekt dat de bijgeleverde gebruiksaanwijzing moeilijk te begrijpen is. De bijgesloten kabels moeten ergens op aangesloten worden, software moet gedownload worden en de printer moet aan de computer worden gekoppeld. De gebruiksaanwijzing zou wat u betreft in het Chinees geschreven kunnen zijn, begrijpen doet u het echt niet.

 

evelyn-geissler-2yeV8n03SEE-unsplashWeet u niet welke printer u moet kopen of heeft u hulp nodig bij de aanschaf van een printer?  Daar kunnen wij u bij helpen. Meldaro zoekt samen met u een printer uit die past bij uw wensen. De drie meest betrouwbare printermerken zijn:

  • Canon
  • HP  
  • Epson

Zo kunt u bepalen welke u voorkeur heeft . Of het nu voor een MKB, baan of voor privé gebruik is, er is voor iedereen een passend printer te vinden. Wij stellen uw printer ook nog helemaal in zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de vreemde gebruiksaanwijzingen, wij hebben uw printer binnen no time werkend. 

Verder is het goed om te weten dat printers in allerlei soorten en maten komen. Belangrijk is natuurlijk de printkwaliteit, want dat is uiteindelijk waar het in eerste instantie om gaat.Weet u al welke functies u veel gaat gebruiken, bijvoorbeeld gaat u veel scannen, faxen of printen? Of wilt u graag foto’s printen? Dan moet de printkwaliteit wel optimaal zijn. Wij zoeken voor u een printer met deze functies. Heeft u de printer alleen nodig om mee te printen, dan liggen de prijzen veelal een stuk lager omdat u minder eisen stelt aan de functionaliteit ervan. Zo zal een MKB’er vanzelfsprekend andere eisen stellen aan een printer dan een particulier. 

Het is ook handig om te weten welke printers waar voor hun geld geven. Zoeken naar antwoorden op internet is een optie, maar de informatie kan ook misleidend zijn. Wij kunnen gelukkig daarbij helpen met onze kennis van printers en printermerken en dan weet u ook meteen dat u een kwalitatief goede printer in huis haalt. Wellicht een geruststellende gedachte. 

 

Wacht niet langer en bel Meldaro!

Heeft u hulp nodig bij het instellen van uw printer, bel dan naar Meldaro op 035 2031044. U kunt ons ook gebruik maken van het contactformulier onderaan deze pagina of ons rechtstreeks e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Chatten kan ook.