Deskundigheid & advies

Als u afhankelijk van het internet bent is het niet leuk wanneer u maandelijks trouw uw abonnement betaalt en uw internet ligt er vervolgens drie weken lang uit door een storing. Het is ook niet leuk wanneer u geen tv kunt kijken of niet naar de radio kunt luisteren omdat de kabel eruit ligt. Het is zelfs erg frustrerend wanneer uw computer zo sloom is dat het heel lang duurt om een webpagina te openen. Wat als uw computer er zelfs helemaal mee stopt terwijl u er voor uw dagelijks brood van afhankelijk bent? 

 

Deskundigheid & advies

 

Gelukkig is dat bij ons absoluut niet nodig, Meldaro staat namelijk garant wat betreft deskundigheid en betrouwbaarheid. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw internet naar behoren functioneert, en wanneer u wifi signaal veel zwak is zoeken wij uit waaraan dat ligt en lossen wij dat ook voor u op. Wij gaan niet weg totdat het probleem is opgelost en u weer gerust aan de slag kan. 

Corona - thuiswerken of toch maar weer naar kantoor gaan na de crisis?

Het is verstandig om met de huidige corona omstandigheden zo veel mogelijk vanuit huis te werken, dat helpt met corona te verminderen.  Mogelijk gaat u eventueel ook in de toekomst meer thuis werken. Het kan ook zijn dat uw baas u nu juist aanmoedigt om vaker thuis te werken. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Misschien wel het voornaamste daarvan is omdat door de corona crisis heen veel bedrijven ook de vele voordelen van thuiswerken hebben ontdekt. Sommige bedrijven kiezen er daarom juist voor om hun bedrijf voort te zetten zonder kantoor, om zodoende de extreem hoge kosten te drukken. Het mag duidelijk zijn dat de omzet bij veel bedrijven ernstig te lijden heeft gehad het afgelopen anderhalf jaar. Dan bent u als bedrijf gedwongen om op zoek te gaan naar kostenbesparende alternatieven en veel andere bedrijven met u. 

 

Meldaro biedt hulp en advies vanaf € 60,- per uur

 

Thuiswerken zonder complicaties - dat geeft rust!

Wanneer u thuis werkt bent u aangewezen op een betrouwbaar en als het enigszins kan, ook bij voorkeur snelle internet. Dit hangt natuurlijk wel af van de snelheid van uw internetpakket dat u afneemt bij uw provider. Haperende internet of een veel te zwak wifi signaal kunnen voor behoorlijk wat frustratie zorgen, zeker wanneer u er afhankelijk van bent voor u werk of bedrijf. Het is dan fijn wanneer u terug kunt vallen op de deskundigheid en advies van een expert. Welke internet past het beste bij u? Wat voor soort software heeft u nodig? Heeft u een andere computer of laptop nodig? Heeft u een wifi versterker nodig? Er zijn zoveel dingen waar Meldaro u mee kan helpen. 

 

Meldaro geeft advies en informatie over onder andere:

  • De problemen die u heeft en hoe u die kunt oplossen voor een noodgeval
  • Hoe je problemen kunt vermijden tijdens het werken maar ook thuis
  • Goede hardware componenten voor uw computer
  • De beste internet aansluiting en de benodigde kabels

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de diensten van Meldaro? U kunt ons altijd bellen op 035 2031044. Een bericht achterlaten via het contactformulier kan ook, maar u kunt ons ook altijd rechtstreeks e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.