Website laten maken?

U heeft een website en u wilt deze modern maken? Of u begint een nieuw bedrijf, nieuwe website of webshop? En u heeft geen web-ontwikkelaar? 

Wij werken samen met Bluepoint Webdesign een juiste partij voor de aanvulling van onze diensten. Voor het bouwen van websites gaat het niet alleen om de technische kennis van een website. Net als bij de diensten die wij aanbieden, is het van belang samen na te denken over de aanpak. Dat is van belang voor een succesvolle website.
Daarbij is het wel prettig als de web-ontwikkelaar fijn en pro-actief communiceert en handelt. 

Waarom zijn wij tevreden met hen:

Bluepoint is ook gevestigd in Hilversum. Dat maakt het makkelijker sneller te schakelen. Oók in de tijd dat we kunnen videobellen;

  • Persoonlijke benadering en prettige samenwerking;
  • Pro-actieve houding; ze denken écht na en mee, nadat ze weten wat iemand/een bedrijf wilt (bereiken). Nadat de website online staat, blijft Bluepoint Webdesign zich pro-actief opstellen;
  • Vertrouwen in elkaar. We hebben meerdere projecten met elkaar samengewerkt. Dat loopt soepel, óók als we elkaar even minder begrijpen of andere ideeën hebben. Onderling respect werkt goed merken wij.
  • Kwaliteit. Niet onbelangrijk; de technische kennis en uitvoering is goed. 
  • Zelfde klant- en werkbenadering. Doordat beide partijen dezelfde werkethos hebben zorgt dat voor een prettige samenwerking. Ook met opdrachtgevers. 
  • Grafische achtergrond. Bluepoint Webdesign bouwt niet alleen websites. Ze hebben ook een grafische achtergrond. Een logo, nieuw design, folder of ander werk kunnen zij ook met kwaliteit leveren.

Wij zijn erg blij met deze samenwerking en maakt het werken nog leuker. 
Wilt u een (nieuwe) website en ook samenwerken op deze manier? Neem dan contact op met Bluepoint Webdesign

Bluepointlogo

 

 

 

 

Vertalen van uw website naar Engels - Nederlands | Nederlands - Engels

Engels wordt wereldwijd herkend als dé zakelijke voertaal en dat is het ook! Veel websites in Nederland worden vaak tweetalig aangeboden; in het Engels en in het Nederlands. Engels wordt verder bovendien als voertaal gebruikt tijdens zakelijke onderhandelingen, bijvoorbeeld bij Zoom sessies en zelfs bij de opmaak van contracten. In veel vacatures wordt gevraagd om kandidaten die de Engelse taal machtig zijn in woord en geschrift. Het mag duidelijk zijn dat Engels onmisbaar is in de zakelijk wereld.

English is definitely here to stay!

Het kan zijn dat uw naast een Nederlandstalige website ook graag uw website in het Engels wilt presenteren. Hiermee wordt het ook mogelijk om een breder publiek te bereiken. U kunt er altijd voor kiezen om Google translate te gebruiken, maar dan mag u ook verwachten dat uw website niet degelijk vertaald wordt. Dat is een keus die u zelf maakt.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw website door een professionele vertaler te laten vertalen met de zekerheid dat uw website een professioneler uistraling krijgt. Het beste is dit door een native speaker te laten doen die de nuances van de taal machtig is. Meldaro kan u hiermee helpen. Michelle is van oorpsrong Engelstalig, spreekt ook de Nederlandse taal vloeiend en is prima in staat om uw website professioneel te vertalen. 

Bent u op zoek naar iemand die de vertaling voor u kan doen? Dan zit u bij Meldaro op de goede plek! Wilt u meer weten over de vertaaldiensten van Meldaro? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vertalen Meldaro