Computerhulp aan huis 

Meldaro biedt computerhulp aan huis in Hilversum en omstreken. Zo helpen wij u met al uw problemen aan uw computer, laptop en tablet. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een antwoord op al uw vragen. Daarnaast bieden wij een snelle service en is het soms al mogelijk om op de dag zelf een bezoek te krijgen van een van onze medewerkers. 

 

elisa-ventur-bmJAXAz6ads-unsplash

 

Een kleine greep uit de problemen waarbij wij klanten te hulp geschoten zijn:

  • Opschonen computer/tablet
  • Vervangen componenten
  • Wachtwoord vergeten
  • Beveiliging
  • Internetproblemen oplossen
  • Mail instellen
  • Virussen verwijderen
  • Hulp bij printers

 

Loopt u niet tegen een probleem aan, maar heeft u vragen over uw computer of tablet? Dat is uiteraard ook geen probleem. Wij komen graag langs in Hilversum en omstreken om al uw vragen te beantwoorden of uitleg te geven over uw computer of tablet.

Thuiswerken door Corona

Door Corona werken op dit moment veel mensen thuis, des te meer reden om ervoor te zorgen dat computers en toebehoren goed werken.  Meldaro neemt dit daarom ook heel serieus en zal daarom ook volgens de corona maatregelen bij u thuis te werk gaan om problemen op te lossen zodat u binnen no time weer aan het werk kunt.

 

Meldaro biedt computerhulp aan in Laren, Leusden, Soest, Baarn, Amersfoort, Almere, Loosdrecht, Houten, Hilversum, Blaricum, Nijkerk, 's Graveland, Kortenhoef, Naarden, Bussum en Huizen kunt u terecht voor de uitmuntende service van Meldaro.

 

Neem vandaag nog contact op met Meldaro

Bent u nieuwsgierig geworden naar de diensten van Meldaro? Neem dan meteen contact met ons op. Dat kan via de telefoon; 035 2031044 of door gebruik te maken van het contactformulier onderaan deze pagina. U kunt ons ook rechtstreeks een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een bericht sturen via Whatsapp behoort ook tot de mogelijkheden. Wacht vooral niet langer en laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen.