IT ondersteuning voor MKB

Vaak hebben kleine en middelgrote bedrijven niet de juiste IT kennis in huis om de meer ingewikkelde IT taken in eigen beheer te doen. Dit kan voor flink veel frustraties zorgen, zeker wanneer er snel geschakeld moet worden, er problemen zijn met uw IT en er geen IT beheerder voorhanden is. Een fulltime kracht inhuren staat nog niet in de planning en daarom moet er gezocht worden naar een IT professional van buitenaf. Bedrijven hebben een hekel aan wachten, want wachten kost geld. Er moet het liefst snel gehandeld worden, dan zijn beide partijen tevreden. Een goed IT beheer kan ook kostenbesparend werken omdat u dan niet afhankelijk bent van meerdere werknemers om het werk gedaan te krijgen. 

Systeem- en applicatiebeheer of remote support?

​Meldaro biedt systeem- en applicatiebeheer en remote support aan het MKB. Het voordeel hiervan is dat u als MKB'er niet genoodzaakt bent om iemand in vaste dienst te nemen. Met Meldaro bent u er verder van verzekerd dat uw systeem- en applicatiebeheer in goede handen is en dat geeft rust. ​Wij hebben alle kennis en expertise die nodig is om uw IT soepel te laten verlopen. Meldaro biedt een breed scala aan mogelijkheden. U kunt bij ons hulp inhuren naar gelang uw hulpvraag. 

 

IT ondersteuning voor MKB

 

​Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn? Bel ons vrijblijvend en dan plannen we een vrijblijvend intake gesprek.

 

Meldaro biedt IT ondersteuning aan MKB aan vanaf € 80,- per uur

 

Neem vandaag nog contact op met Meldaro

Bent u nieuwsgierig geworden naar de diensten van Meldaro? Neem dan meteen contact met ons op. Dat kan via de telefoon; 035 2031044 of door gebruik te maken van het contactformulier onderaan deze pagina. U kunt ons ook rechtstreeks een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een bericht sturen via Whatsapp behoort ook tot de mogelijkheden. Wacht dus niet langer en laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen.