Kabels trekken in Leusden

Wij worden regelmatig benaderd door klanten in Leusden met de vraag of wij ook kabels trekken. Meldaro biedt een breed aanbod aan werkzaamheden en hulpdiensten, kabels trekken in Leusden hoort daar zeer zeker ook bij.

Uw woont in Leusden en uw wifi signaal is zwak

Wifi is een fantastische uitvinding, zonder meer. Dankzij wifi liggen er aanzienlijk minder kabels door het huis heen en dat vinden wij wel prettig, want zichtbare kabels staan slordig in huis. We hebben natuurlijk het liefst dat de noodzakelijke kabels onzichtbaar zijn, maar soms is dat niet altijd mogelijk. Helaas, hoe blij wij ook zijn met wifi, het heeft namelijk één nadeel en dat is dat het signaal niet door betonnen muren en vloeren heen kan. Dan moet je jammer genoeg toch weer terugvallen op kabels. Dit houdt in dat er een expert alsnog langs moet komen en kabels trekken. Onze experts zijn uitstekend in staat om de kabels netjes, professioneel en zo onzichtbaar mogelijk te plaatsen.

 

lars-kienle-uaOoPv0nNLQ-unsplash

 

Uw woont in Leusden en u wilt graag thuiswerken

Netwerkkabels zijn noodzakelijk wanneer u een thuisnetwerk heeft of deze wilt laten installeren. Wanneer u thuis werkt bent u afhankelijk van een goed werkend netwerk. Om ervoor te zorgen dat het bereik in huis optimaal is moeten er netwerkkabels worden getrokken. Soms moeten deze zelfs door het hele huis worden getrokken. Mogelijk moet u ook extra kabels trekken omdat het wifi signaal niet sterk genoeg is. Uiteraard wilt u dat dit professioneel gebeurt. Woont u in Leusden en wilt u ook graag netkabels laten trekken, neem dan contact met Meldaro op. Wij komen u graag adviseren.

 

Kabels trekken vanaf € 80,- per uur

 

Uw woont in Leusden en u wilt kabels laten trekken voor de TV of computer

Om televisie te kunnen kijken of om de computer te kunnen gebruiken heeft u internet nodig. Daarvoor moet u kabels trekken. Meestal zitten televisies en computers op een netwerkkabel aangesloten, maar soms kan dat ook een coaxkabel zijn. Bent u klant van KPN dan geschiedt de aansluiting via een netwerkkabel, bent u klant van Ziggo of Jonaz, dan is dat een coaxkabel. Wij worden vaak door onze klanten in Leusden gevraagd of wij tijdens het aansluiten van het internet ook meteen netwerkkabels willen trekken. Uiteraard willen wij dat doen. Bent u ook op zoek naar een internetmonteur in Leusden die kabels kan trekken? Neem dan gerust contact met ons op.

Meldaro - een begrip in Leusden

Meldaro is sinds 2008 een begrip in Leusden. Wilt u meer weten over onze diensten? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier op deze website, of e-mail ons direct op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ons ook altijd bellen op telefoonnummer 035 2031044.

Hopelijk tot ziens!

Meldaro.