Heeft u hulp nodig bij een internet storing in Leusden?

Een internet storing is een van de meest veelvoorkomende frustraties in Leusden. We zijn nu eenmaal zeer afhankelijk van ons internet, want onze TV, mobiel, tablet, computer, laptop, radio en zelfs Nest apparaten werken niet zonder een degelijk werkend internet. Nu de regering werkgevers en werknemers ook nog stimuleert om zoveel mogelijk thuis te werken in verband met Covid19 om zodoende de druk op het verkeer terug te dringen en om de stikstof te verminderen, is een goed werkend internet uitermate essentieel.

 

erik-mclean-sxiSod0tyYQ-unsplash

 

Frustraties internet storing kunnen hoog oplopen

Hoe vaak hebben we niet in Leusden te maken met een internet storing? Wanneer we kijken naar de website Alle Storingen dan zien we dat het klachten regent van klanten die soms uren te kampen hebben met een internet storing. Bellen of een e-mail sturen helpt niet altijd, want klanten voelen zich alsnog ongehoord. Sterker nog, bellen met providers en andere grote leveranciers van internet wordt vaak als een ramp van ongekende proporties ervaren. U krijgt óf te maken met iemand van de helpdesk die over onvoldoende kennis beschikt, of u wordt van hot naar haar gestuurd, uw vraag blijft vaak onbeantwoord en als u echt geluk hebt, wordt de lijn zelfs onverwachts verbroken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de lange wachttijden waar u terecht erg boos over wordt, leuke wachtdeuntjes of niet. De stoom komt dan letterlijk uit u oren.

 

Hulp bij een internet storing vanaf € 50,- per uur

 

Internet storing niet altijd per se schuld van de provider

Nu is het wel zo dat de oorzaak van een internet storing niet altijd per se bij de leverancier ligt. Soms ligt het probleem dichter bij huis in Leusden, maar dat moet u dan als leek net weten. Er kan een probleem zijn met de internetkabel bijvoorbeeld. De modem kan ook voor problemen zorgen, zeker wanneer deze een verouderde versie is.

Wereldwijde internet storing

In juni legde een wereldwijde internet storing het hele internet plat. Deze storing werd veroorzaakt door een softwarefout bij het Amerikaanse bedrijf en aanbieder van iClouddiensten Fastly. Bent u een fanatieke lezer van buitenlandse kranten, tijdschriften en televisiezenders, dan had u op dat moment echt een probleem.

Oorzaken internet storing

Een internet storing in Leusden kan ook optreden wanneer u zelf apparatuur koopt dat niet direct bij de provider vandaan komt. Dit is dan niet compatibel met de software van de provider zelf. Zelfs al zit uw computer rechtstreeks aangesloten op een netwerkkabel, dan nog kan het internet slecht zijn. Dit kan liggen aan de kwaliteit van de netwerkkabel. Denk hierbij aan een kabelbreuk wat je als leek niet zien kunt. Dit zorgt dus ook voor een internet storing, alleen komt deze niet van de provider af, maar ligt het echt aan uw eigen apparatuur.

E-mailen, printen, thuiswerken, films kijken, games spelen, chatten, internetpagina’s bezoeken, zolang u internet niet volledig functioneert kunt u hier problemen mee ervaren. Problemen waar u vermoedelijk niet op zit te wachten. 

Meldaro helpt!

Woont u in Leusden en ervaart u nu problemen aan uw internet en heeft u hulp nodig? De experts van Meldaro hebben alle kennis en expertise in huis om naar de oorzaak van het probleem te zoeken en deze zo goed mogelijk op te lossen. Behalve uiteraard als de internet storing bij de provider zelf ligt.

 

Meldaro biedt ook hulp bij internet storingen aan in Utrecht, Blaricum, Baarn, Huizen, 's Graveland, Houten, Kortenhoef, Bussum, Naarden, Laren, Loosdrecht, Almere, Amersfoort, Soest, Baarn en Nijkerk. 

 

Wilt u meer weten over de diensten van Meldaro of heeft u hulp of advies nodig? Bel dan naar 035 2031044. U kunt ook het contactformulier op onze website gebruiken of ons rechtstreeks een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.