Computerhulp in Bussum

Een van de meest voorkomende hulpvragen die wij als internetmonteur in Bussum binnenkrijgen betreft computerproblemen. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld dat de computer niet wil opstarten, of het laadt veel te langzaam. Wat kan de oorzaak zijn van een computerstoring en welke vorm van computerhulp kan Meldaro bieden aan haar klanten in Bussum?

 

jeshoots-com--2vD8lIhdnw-unsplash

 

Uw woont in Bussum en uw heeft een virus in uw computer

Uw kunt last krijgen van een virus in de computer. Deze kunnen soms zeer ernstig vormen aannemen. Virussen kunnen namelijk uw computer zodanig besmetten dat deze volledig uitgeschakeld wordt. In zulke gevallen bent u aangewezen op computerhulp door een expert.

Uw woont in Bussum en uw heeft een oude computer

Uw computer kan heel traag worden naarmate deze ouder wordt. Nieuwere computers worden gebouwd met een veel groter werkgeheugen waardoor uw computer minder snel traag wordt. Een oude computer is door zijn hoge leeftijd ook niet meer geschikt voor nieuwe software, nieuwe software gebruikt namelijk veel meer geheugen en dat heeft een oude computer nu eenmaal niet. In dit geval kunt u advies of computerhulp vragen van een expert.

 

Meldaro biedt computerhulp vanaf € 50,- per uur

 

Uw woont in Bussum en de harde schijf van uw PC zit vol

Een computer kan heel traag worden wanneer de harde schijf vol zit. Een van de redenen hiervoor is dat uw computer ongezien bestanden en ongewenste rommel ‘opslaat’ op de harde schijf van uw computer. Wanneer deze bestanden niet regelmatig worden verwijderd kan uw computer zeer traag worden en dit kan voor enorm veel irritatie zorgen. Heeft u last van een trage PC? Dan kunt u altijd een computerhulp in te schakelen.

Uw woont in Bussum en uw computer heeft te weinig werkgeheugen

Een computer met te weinig werkgeheugen kan ervoor zorgen dat de computer traag wordt of in het ergste geval er zelfs helemaal mee uitscheidt. Dit kan worden veroorzaakt doordat u te veel internettabbladen open heeft staan. Hoe kleiner het werkgeheugen, hoe minder tabbladen u kunt openen. Het is gelukkig mogelijk om het werkgeheugen van uw computer groter te maken, maar daarvoor heeft uw wel hulp nodig van een expert.

U woont in Bussum en uw merkt dat uw wifi niet goed werkt

Een slecht werkende wifi kan allerlei oorzaken hebben. De afstand tot de modem kan bijvoorbeeld te groot zijn. Ook de tussenmuren in uw woning kunnen zorgen voor een slechte wifi verbinding. Wifi signaal kan namelijk niet door beton heen. Misschien is de verbinding met het internet niet optimaal. Wanneer meerder mensen gebruik maken van de wifi kan dit ook het ontvangst trager maken. Er zijn ook apparaten die een storing kunnen veroorzaken aan de wifi verbinden. Meldaro kan u hiermee adviseren en uitkomst bieden.

Uw woont in Bussum en u heeft een slecht werkend internet

Er zijn meerdere oorzaken die kunnen zorgen dat uw internet niet goed werkt. Een van de oorzaken kan zijn dat u minder internetsnelheid afneemt bij uw internetprovider. Ook kan een slecht werkende router voor problemen met de internet zorgen. Ook een trage PC kan zorgen voor slecht werkend internet. Meldaro biedt computerhulp aan huis en kan uw hierbij adviseren.

Woont u in Bussum en heeft u computerhulp nodig? Neem dan contact op met Meldaro. Onze experts zijn uitstekend in staat om alle computerproblemen op te lossen.

U kunt ons telefonisch bereiken op 035 2031044, maar u kunt natuurijk ook altijd ons contactformulier invullen of rechtstreeks een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..