Internetinstallatie


Tegenwoordig willen we allemaal het liefst snel internet, zeker nu er alsmaar meer mensen vanuit huis gaan werken en hierdoor gebaat zijn bij een goed werkend internet. Dit geldt ook zeker waneer u een bedrijf heeft en volledig afhankelijk bent van een optimaal en snelle internetverbinding.

Wanneer u een internetaansluiting aanvraagt kunt u er voor kiezen om een internetaansluitpakket thuisbezorgd te krijgen zodat u zelf uw internet kunt installeren. Het is echter wel goed om te beseffen dat een mate van technische kennis en inzicht wel noodzakelijk is om een geslaagde internetaansluiting te realiseren. 

Wat heeft u standaard nodig om uw internet aan te sluiten:

  • Een laptop of computer
  • Windows 98 besturingssysteem
  • Een Pentium-processor
  • Een netwerkkaart of aansluitmogelijkheid voor een netwerkkaart in de computer
  • Een werkende telefoonlijn

Onze ervaring is dat internetafnemers er vaak eerst voor kiezen om zelf het internet aan te sluiten om zodoende op de kosten van een internetmonteur te besparen. Vaak valt dit achteraf toch wel erg tegen en schakelen ze alsnog de hulp in van een internetmonteur. Een goede internetmonteur heeft uw internet zó voor u geinstalleerd. Meestal duurt een aansluiting tussen de 30 - 45 minuten. 

Wanneer u er niet meer uit komt kunt u contact opnemen met Meldaro. Meldaro helpt u bij het installeren en instellen van een internet modem en aansluiten van apparatuur. De kosten van een internetaansluiting bij ons bedragen € 50,- per uur, excl. voorrijkosten. Wij zorgen steevast voor een optimaal werkende internetverbinding. Meldaro garandeert altijd een goede service. Verder kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen wanneer er storingen aan uw internetaansluiting of kabel zijn.  

Internetprovider Jonaz

Meldaro is in januari 2020 een samenwerkingsverband aangegaan met internetprovider Jonaz. Jonaz biedt zeer snel internet aan voor een aantrekkelijk bedrag van maar 39,95 euro per maand. Hiervoor krijgt u razendsnel internet en kunt u zeer snel uploaden en downloaden met een snelheid van maar liefst 1000 mbps.

Jonaz biedt verder ook een tv-abonnement aan voor 4,95 euro waarbij u een zeer hoge HD-beeldkwaliteit krijgt. Verder kunt u ook een telefoonabonnement tegen 0,- euro per maand afnemen. Kiest u toch voor onbeperkt bellen dan bent u maar 9,99 euro per maand kwijt.


Heeft u vragen over u Jonaz installatie? Dan kunt u Jonaz zelf bellen, maar u kunt ook contact met ons opnemen. Wilt u een afspraak verplaatsen,  belt u dan naar Meldaro.